Eleiko Suomi palvelee

Eleiko on yksi maailman arvostetuimpia voimailuvälineiden valmistajia. Eleikon levytankoja, painoja ja nostolavoja käytetään esimerkiksi olympialaisissa ja suurimmissa painonnosto- ja voimanostokilpailuissa. Eleiko Suomi edustaa omien Eleiko-tuotteidemme lisäksi muitakin urheilun high-end-brändejä. Nyt haluamme tuoda laadukkaat, turvalliset ja lähes ikuiset kuntoiluvälineet myös tavallisten kuntoilijoiden ja kuntoutujien käyttöön. Katso, mitä Eleiko voi tarjota sinulle ja asiakkaillesi.

Mitä Eleiko Suomi voi tarjota sinulle ja asiakkaillesi?

Tuotteidemme ja ratkaisujemme kohderyhmää eivät ole vain huippu-urheilijat ja -treenaajat, vaan laadukkaat ja turvalliset välineet sopivat kaikille kuntoilijoille ja kuntoutujille.

Eleiko Suomi toimittaa toiminnallisen ja vapaapainoharjoittelualueen suunnittelusta toteutukseen, ja myös rahoitus onnistuu kauttamme. Esimerkiksi toiminnalliset telineet suunnitellaan asiakkaan tiloihin soveltuviksi niin, että telineet mahdollistavat useita mielenkiintoisia suorituspisteitä ja näin ollen tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja loppukäyttäjien motivointia itse harjoittelussa.

Hyödynnä osaamisemme

Voimme suunnitella ja toteuttaa harjoittelualueen avaimet käteen -periaatteella lattioista lähtien, unohtamatta maailman tunnetuimpia nostoalustoja, tankoja ja painoja ja pienvälineistöä, kuten kahvakuulia, erilaisia harjoittelupalloja ja vastuskuminauhoja.

Harjoittelualue voidaan toteuttaa uuteen tai jo käytössä olevaan tilaan – esimerkiksi kuntosalille, urheiluhalliin, hotelliin tai yrityksen toimitiloihin. Kerro, mitä tarvitset, ja me suunnittelemme ja toteutamme.

TOP