Best in Class voimailu- ja kuntoiluvälineet

Ihmiset eivät enää vain harrasta liikuntaa, he treenaavat
 tosissaan. Päämäärätietoinen suorituskyvyn kasvattaminen kiinnostaa sekä naisia että miehiä, ja voimailulajit ovat valtavassa kasvussa. Eleiko on harjoittelun ja harjoittelualueiden asiantuntija. Asiakkaasi saavat ratkaisuillamme uutta voimaa, 
samoin bisneksesi.

Eleikolta saat maailman hienoimmat voimailulaitteet, laajan valikoiman painonnosto-, vapaapaino- ja voimaharjoitteluvälineitä. 
Kun valitset Eleikon, annat asiakkaillesi mahdollisuuden treenata kaikkein parhaimmilla välineillä, niillä, jotka toimivat muita paremmin ja tuntuvat muita paremmilta.

Laatuun panostaminen maksaa itsensä takaisin vähäisinä huoltokustannuksina ja tuotteiden pitkien elinkaarien kautta. 
Vintage Eleiko on käsite: asiakkaamme esittelevät mielellään jopa vuosikymmenien ikäisiä, aktiivikäytössä olevia välineitä.

 

Harjoittelualueet avaimet käteen -toteutuksella

 

suunnittelemme, toteutamme ja koulutamme.

 
Analyysi

Analyysi

Kartoitamme tilan, asiakkaiden ja liiketoiminnan tavoitteet. Teemme kuhunkin tilaan ja tilanteeseen parhaiten sopivan ehdotuksen. Suunnitelmamme ovat aina asiakaslähtöisiä ja yksilöllisiä.

Asennus

Asennus

Huolehdimme myös kaikista uusiin laitteisiin ja harjoittelualueisiin liittyvistä asennustöistä. Laadukkaat tuotteemme eivät juuri huoltoa kaipaa, mutta tietenkin huolehdimme myös huoltotöistä.

3D-mallinnus

3D-mallinnus

3D-mallinnus saa ideat ja suunnitelmat elämään. Saat meiltä aina 3D-kuvat, joiden avulla näet tarkasti, miltä laitekokonaisuus näyttää ja miten se asettuu treenitilaan..

Koulutus

Koulutus

Tarjoamme työkaluja, oppimismahdollisuuksia ja tietoa yrityksesi tueksi. Koulutamme henkilökuntanne käyttämään laitteitamme ja opastamaan niiden käytön myös asiakkaille. Näin saat kaiken hyödyn irti hankinnoistasi.

Rahoitus

Rahoitus

Hyvät ideat vaativat joskus suuria investointeja. Tarvittaessa saat Eleikon kautta rahoituksen välinehankinnoille tai uudelle harjoittelualueelle.

Palvelu

Palvelu

Asiakaspalvelumme jatkuu harjoittelualueen asentamisen jälkeenkin. Voit aina soittaa ja keskustella jo hankituista välineistä tai mahdollisista uusista hankinnoista. Haluamme varmistaa, että laitteesi ovat kunnossa, eikä sinun tai asiakkaittesi tarvitse kärsiä niiden huoltokatkoista.

TOP