Eleiko vastaa kasvaneeseen kysyntään yritysostolla

/ / Uutisia

Eleiko Group on ostanut Melanders Verkstad AB: n – koneistus- ja teräsasiantuntijan, joka toimii lähellä Eleikon pääkonttoria Laholmissa Ruotsissa. Yrityskauppa lisää Eleikon tuotantokapasiteettia ja asiantuntijuutta, kun yhtiö jatkaa panostusta kannattavaan kasvuun.

Eleiko ja Melanders ovat tehneet yhteistyötä useiden vuosien ajan edistäen ja kehittäen Eleikon vapaapainolaitteita ja niiden tuotantoa. Yrityskauppa tarjoaa uusia mahdollisuuksia kehittää tätä kumppanuutta edelleen ja hyödyntää synergioita tuotannossa ja tuotekehityksessä.

 

– Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Melanderin työntekijät tervetulleiksi Eleikoon.
Heidän vahva asiantuntijuutensa sekä ammattitaitonsa tukevat Eleikon jatkuvaa kasvua.

Erik Blomberg, Eleiko-konsernin toimitusjohtaja

 

 

Osana kauppaa Melandersin toimitusjohtaja ja entinen omistaja Mikael Nilsson siirtyy Eleiko-konsernin tuotantopäälliköksi.

– On erittäin jännittävää olla mukana kehittämässä ja edistämässä Eleikon tuotantoa. ”Made in Sweden” on jotain, mistä olemme ylpeitä. Se takaa laadun ja toimitusvarmuuden myös tulevaisuudessa. Mikael Nilsson, Melandel Verkstadin toimitusjohtaja

Melanders Verkstad jatkaa toimintaansa Eleiko-konsernin omistamana tytäryhtiönä ja palvelee nykyisiä asiakkaitaan voimassa olevien sopimuksien mukaisesti. Tukeakseen yhtiön kasvustrategiaa Eleiko tulee investoimaan tuotannon kehittämiseen ja tuotantokapasiteetin vahvistamiseen koneiden ja automaation avulla.

Haluatko tietää lisää Eleikosta? Tulemme mielellämme luoksenne keskustelemaan.

Marko Rantamäki
Myynti
ELEIKO GROUP AB
+358 400 444 176
marko.rantamaki@eleiko.com
www.eleiko.com

 

Jyrki Laakso
Asiakaspalvelu
ELEIKO GROUP AB
+358 400 179 205
jyrki.laakso@eleiko.com
www.eleiko.com