NFE Powerlifting Challenge -kutsukilpailut nostettiin Eleikolla

/ / Uutisia

Suomen kovimmat voimanostajat kokoontuivat Turun messukeskuksessa 10.-11.10.2020. Nordic Fitness Expossa käydyissä kutsukilpailuissa kisattiin naisten ja miesten sarjoissa ja kilpailut käytiin pistekilpailuna ilman painoluokkajakoa. Vaikka harjoittelumahdollisuudet ei nykyisen pandemian takia ole kaikkialla parhaat mahdolliset, saapui paikalle huippukuntoisia ja motivoituneita urheilijoita. Kilpailutauko oli tehnyt monelle hyvää ja kisoissa nähtiinkin upeita nostoja ja useita uusia Suomen ennätyksiä.

Kaksipäiväiset kilpailut keräsivät kiitettävästi yleisöä ja Nordic Fitness Expon vieraat nauttivat fitness-urheilun lomassa myös voimailusta. Kilpailut alkoivat naisten kutsukilpailulla jossa nähtiin useita uusia Suomen ennätyksiä. Naisten erittäin tiukan kilpailun voitti Leena Vatanen ennen Johanna Kankusta. Kolmanneksi nosti huippulahjakas, vasta 18 vuotias Fanny Lamminen. Fanny teki jokaisessa nostomuodossa uuden oman ikäluokkansa Suomen ennätyksen kasaten huiman yhteistuloksen 400 kg sarjaan alle 57 kg.

Naisten korkattua lauantaina kisalavan oli sunnuntaina miesten vuoro esitellä voimiaan fitness-kansalle. Miehet ottivat mallia naisista ja myös miesten kilpailussa laitettiin uusiksi useita Suomen ennätyksiä. Parhaana miesten kilpailussa palkittiin erittäin kovan yhteistuloksen 800 kg vain 95,99 kg painoisena nostanut Mikko Muttonen. Toiseksi nosti Antti Savolainen ja kolmanneksi hurjassa nousukunnossa oleva nuori lupaus Eino Järvisalo.

Kilpailut nostettiin Eleikon välineillä ja lavalla oli Eleikon uusi, paljon kehuja kerännyt IPF-yhdistelmäteline. Parhaat palkittiin myös Eleiko -tuotteilla. Kilpailujärjestelyt, välineeet ja yhteistyökumppanit saivat paljon kiitosta ja kehuja niin nostajilta kuin yleisöltäkin. Voimailu- ja vapaapainourheilu on kovassa nosteessa ja Eleiko on suurella sydämellä ja intohimolla mukana kehittämässä näitä upeita liikuntamuotoja ja välineitä sen harrastamiseen.

Katso parhaita paloja NFE Powerlifting Challenge -kutsukilpailuista

 

Haluatko tietää lisää Eleikosta? Tulemme mielellämme luoksenne keskustelemaan.

Marko Rantamäki
Myynti
ELEIKO GROUP AB
+358 400 444 176
marko.rantamaki@eleiko.com
www.eleiko.com

 

Jyrki Laakso
Myynti
ELEIKO GROUP AB
+358 400 179 205
jyrki.laakso@eleiko.com
www.eleiko.com